Copy & Content

Convertor fångar rätt målgrupp och kommunicerar ert budskap. Från kortare hemsidetexter till kompletta content marketing-strategier.

Kom igång nu!

Läs mer

Copywriting

Copy är ett relativt brett begrepp som i någon form avser text skriven i syfte att marknadsföra eller kommunicera ett budskap. På Convertor arbetar dedikerade copywriters med att ta fram texter som fångar rätt ton och talar till en specifik målgrupp.

Copy - text - Content Marketing

Stort till smått

Våra uppdrag inom fältet skiljer sig från kund till kund – från kortare hemsidetexter till utvecklingen av kompletta content marketing-strategier. Oavsett omfattning är grunden dock alltid densamma – att ta fram optimalt utformad text för sammanhanget.

Text till webbplats

På din webbplats ska du i regel kommunicera en mängd olika budskap. Bra copy kräver noggrann planering. På webben är människor rastlösa och vill snabbt hitta den information de eftersöker. Convertor utgår från er målgrupp och skapar en strategi för ert textinnehåll.

SEO

Vi skriver alltid för besökaren i första hand, men optimerar även texten för sökmotorer. Vid behov föreslår vi en helt ny informationsstruktur för enkel navigering över sidan.

SEO-text

Content Marketing

Content Marketing är mer än bara ett modeord inom samtida marknadsföring. Alla företag som planerar en omfattande investering i sin digitala närvaro bör överväga  content marketing i någon form.

Inte försäljning

Syftet med denna typen av marknadsföring är inte i första hand att sälja, utan att bygga upp en långsiktig relation till sina kunder. Detta sker genom att skapa innehåll som engagerar er huvudsakliga målgrupp. Vanligen kombineras arbetet med en satsning på utvalda sociala medier.

Från strategi till genomförande

På Convertor hjälper vi våra kunder med allt från strategi till genomförande. Ofta gör de företag som anlitar oss delar av arbetet inhouse. Vi utgår från era förutsättningar och tar så mycket eller lite ansvar som krävs.

Alla typer av copy

Vi hjälper er även med andra sorters texter. Däribland:

AdWords-annonser

Sociala medier

White papers