Digital marknadsförare – koncept och design

Utlagt

18 oktober, 2021

Omfattning

Heltid

Kontaktperson

Linda Hallgren
linda.hallgren@convertor.se
0727-44 43 41

Är du en kreativ och strukturerad marknadsförare med känsla för detaljer? Just nu söker vi dig för tjänsten som digital marknadsförare inom koncept och design. I den här rollen arbetar du med våra kreativa processer, från idé till färdigställande, i allt från annonsering, fotografering, koncept och webbdesign.

Du kommer arbeta i ett team av marknadsförare där ni tillsammans levererar lösningar som lever upp till kundernas förväntningar och uppsatta mål.

Vi arbetar med olika typer av kunder och branscher och dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Koncept – Du tar fram nytänkande koncept som är starkt förankrade i kundernas affärsmodell och framtagna marknadsföringsstrategier.
  • Grafisk produktion – Du planerar och tar fram innehåll i form av kampanjer, nyhetsbrev, video och annonser.
  • Webbdesign (UX & UI) – Du designar nya och förbättrar befintliga webbplatser. Alltid med användarvänlighet och kundupplevelse i fokus.
  • Uppföljning – Tillsammans med teamet följer du upp, analyserar och utvärderar de egna insatserna till potentiella förbättringar.

Om dig

Som person ser vi att du är nyfiken, kreativ och noggrann. Du är lyhörd, förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta med andra. Du nöjer dig inte med att något är okej eller bra utan vill alltid leverera det bästa till våra kunder.

Du förstår den digitala världen och har bra koll på trender inom digital marknadsföring och design. Du är van vid att arbeta med varumärken, visuella koncept, briefer m.m. Du arbetar obhindrat i Adobe Creative Cloud (primärt: Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, After Effects och XD). Du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i digitala kanaler och har en god förståelse för format och vikten av tonalitet i olika kanaler.

Krav för tjänsten

  • Relevant utbildning inom digital marknadsföring.
  • Arbetar obegränsat i Adobe Creative Cloud
  • Har erfarenhet av innehållsproduktion för digitala kanaler.
  • Har erfarenhet av UX och digital design.
  • Har en bred förståelse för digitala kanaler såsom Google Facebook, Linkedin m.fl.

Vi har höga krav men förstår att vi befinner oss i en bransch där lång erfarenhet kan vara svårt, därför kan också ambition och utvecklingsvilja kompensera för bristande erfarenhet.

Vi erbjuder

Vi på Convertor tror på att förverkliga våra kunders digitala ambitioner. Detta innebär att leva upp till kunders högt ställda förväntningar. Vi som byrå befinner oss därför i ständig utveckling för att med vårt erbjudande inom strategi, teknik och marknadsföring kunna möta upp nya köp- och kundbeteenden.

Du ansluter till ett gäng drivna och prestigelösa människor. Hand i hand med att förverkliga våra kunders digitala ambitioner så strävar vi efter att alltid förverkliga våra medarbetares ambitioner. Vi vill att du växer och utvecklas hos oss men även att du hjälper dina kollegor att växa.

Tjänsten är på heltid och inleds med provanställning på sex månader. Tillträde 3/1 2022. Placeringen är i Malmö.