En digital katapult

Öka försäljningen inom en månad! Kampanjsidan lanserar era viktigaste tjänster och produkter för omedelbar exponering på Google.

Läs mer

Kampanjsida

Convertors kampanjsida är framtagen i ett syfte: Att skapa nya och bättre affärer åt er verksamhet. Välj ut era viktigaste produkter och tjänster så lanserar vi dem med full kraft på Google samt i andra viktiga digitala kanaler.

Kampanjsida Webb Statistik

En digital katapult

Kampanjsidan fungerar som en digital katapult. Tillsammans väljer vi ut de viktigaste sökfraserna och söktermerna för er. Genom sökmotoroptimering ser vi sedan till att ni är med och slåss om topplaceringarna bland sökresultaten. Med AdWords-kampanjer särskilt framtagna för syftet försäkrar vi oss om att ni exponeras då potentiella kunder söker efter företag som ert.

Från besökare till kund

Vi nöjer oss självklart inte med att endast driva trafik till kampanjsidan. Minst lika mycket fokus läggs på att förvalta de besök ni får. Såväl text som design utformas för att besökarna snabbt ska hitta rätt information och agera genom att kontakta er eller utföra ett köp. Detta arbete kallas konverteringsoptimering och innefattar bland annat:

  • Strategisk informationsstruktur
  • Säljande och informativ copy (text)
  • Grafiskt material som fångar potentiella kunders uppmärksamhet

 

Kontakta oss och berätta vilka tjänster/produkter ni vill marknadsföra på webben!

Skaffa kampanjsida!

Syns ni på Google?

För många kunder är det allra viktigaste att snabbt lansera sina produkter och/eller tjänster på webben. Detta gör man effektivast via Google. Undersökningar visar att 69 procent av dagens konsumenter letar information på webben före ett köp av tjänst eller produkt – och Google är förstahandsvalet av sökmotor för hela 96 procent av internetanvändarna. En förkrossande dominans helt enkelt.

Lokal sökmotoroptimering

Som företagare bör ni vara medvetna om potentialen i lokala sökningar. Om ni exempelvis säljer bilar i Stockholm blir det särskilt viktigt att synas på en fras som: ”Bilhandlare Stockholm”. Med Convertors kampanjsidor kan ni fånga upp ett flertal orter på ett vis som vore komplicerat på er officiella webbplats.

Kontakta oss!

Lokal Sökmotoroptimeirng Convertor