Förvalta era besök

Minimera steget från potentiell till betalande kund. Låt oss analysera hur er webbplats fungerar ur besökarnas perspektiv – helt utan kostnad!

Kom igång nu!

Läs mer

Konverteringsoptimering

Att driva trafik till en specifik hemsida är sällan något problem, men att förvalta besöken kan däremot vara en utmaning. Genom konverteringsoptimering drar ni maximal nytta av all den trafik ni får. Konceptet är relativt enkelt: Analysera i vilket syfte era kunder besöker er och gör det enkelt för dem att hitta rätt information och agera.

Från besökare till kund

Konverteringsoptimering är idag den kanske allra viktigaste aspekten inom digital marknadsföring. Här fokuserar man nämligen på det kritiska ögonblick då en besökare ska ta steget från besökare till kund. Lyckad CRO (Conversion Rate Optimization) kan med andra ord accelerera era affärer ordentligt.

Oavsett i vilket syfte ni anlitar oss tar vi en titt på hur er befintliga webbplats ser ut ur ett besökarperspektiv. Vi ser nämligen konverteringsoptimering som en självklar del av modern digital kommunikation. Självklart tipsar vi om lämpliga åtgärder för en bättre användarupplevelse.

Därför fungerar konverteringsoptimering

Väl utförd CRO är effektivt på grund av de höga krav människor har på webben. Den genomsnittliga internetanvändaren vill inte spendera mer än maximalt tre sekunder på att hitta den information hen eftersöker. Efter att vi konverteringsoptimerat er webbplats kan besökarna snabbt navigera sig över sajten och enkelt agera genom att exempelvis göra ett köp eller skicka en kontaktförfrågan.

Anlita oss för analys och åtgärd

Ni kan även välja att anlita oss för en djupgående CRO-analys komplett med åtgärdsplan och kontinuerlig uppföljning. I denna tjänst kan bland annat följande inkluderas:

 • Personor
 • Analys/Walkthrough
 • Åtgärd
  • Informationsstruktur
  • Design
  • Landningssidor
 • A/B-tester
 • Uppföljning

Omfattningen varierar beroende på omfattningen av den tjänst ni väljer att anlita oss för. Alla ovanstående punkter är inte nödvändigtvis inkluderade.

CRO på Kampanjsida

Convertors kampanjsida är framtagen för att så kostnadseffektivt som möjligt kombinera CRO, SEO och Google-annonsering. Välj ut era viktigaste tjänster och produkter – vi lanserar dem via en digital plattform som ger omedelbara resultat.