Dominera sökresultaten

Sökmotoroptimering accelererar era affärer! 

Kom igång nu!

Läs mer

Sökmotoroptimering

Genom strategisk sökmotoroptimering maximerar ni era chanser att synas när potentiella kunder söker efter företag som ert. Välj ut vilka sökord som är allra viktigast och låt oss optimera er befintliga webbplats för sökmotorerna. För en snabb och kostnadseffektiv lösning kan ni även välja vår kampanjsida som fokuserar på en eller ett fåtal utvalda tjänster eller produkter.

SEO - Analys - Statistik

Digital strategi

Metodiken för sökmotoroptimering har förändrats mycket över åren. Om det förr räckte med några enkla knep krävs det idag ett helhetsgrepp om den digitala strategin. Vilken investering ni bör göra beror på faktorer som hur konkurrensutsatta era viktigaste sökord är och hur mycket av arbetet ni kan/vill göra på egen hand. Tillsammans med er gör vi upp en plan för hur ni bäst arbetar med SEO för att optimera era placeringar bland sökresultaten.

Så arbetar vi

Efter att ha gjort en nulägesanalys listar vi ett antal punkter som vi finner nödvändiga att omedelbart åtgärda. Därefter presenterar vi en strategi för ert långsiktiga arbete med SEO, vilket bland annat innefattar content (textinnehåll). Våra copywriters kan utveckla texter som är relevanta och fångar er målgrupps intresse, men ni kan också välja att själva producera dessa utifrån en strategi som vi hjälper er att ta fram.

I regel utför vi även ett löpande arbete för att se till att ni behåller en plats topp 10 på relevanta söktermer och sökfraser. Korrekt utförd sökmotoroptimering är en långsiktig investering som på sikt garanterat lönar sig.

Lokal sökmotoroptimering

Convertor var först i Sverige med begreppet lokal sökmotoroptimering. Syftet är att synas när människor gör sökningar riktade mot en specifik ort, exempelvis: ”catering Malmö” eller ”lediga lokaler Lund”. Om ni främst verkar inom ett avgränsat geografiskt område är det viktigt att ni är bland de första bland sökresultaten vid en lokal sökning.

Sökmotoroptimering - vanliga begrepp

Kampanjsidan

För många företag passar Convertors kampanjsida som ett första steg mot en starkare närvaro på Google. Den kombinerar konverteringsoptimering, SEO och AdWords för att snabbt och effektivt lansera era viktigaste tjänster och produkter.