Dunstan utmanar försäkringsbranschen och gör hela affären digital

Försäkringsbranschen är inte känd för att snabbt ta till sig nya sätt att tänka och jobba. Med högt ställda ambitioner valde nykomlingen Dunstan att utmana det traditionella sättet att sälja häst- och gårdsförsäkringar. I samband med lanseringen introducerade man en komplett, webbaserad lösning som gör livet enklare för alla kunder.

Kan det vara lika enkelt att köpa en bra och trygg försäkring på nätet som att klicka hem nya vitvaror till köket? Självklart – om du gör det tillsammans med en aktör som erbjuder transparens, tydlighet och smarta, digitala tjänster som lotsar dig hela vägen fram. Det var grundtesen när vi drog upp riktlinjerna för Dunstans webbplats.

30 % av alla Dunstans hästförsäkringar säljs via webben.

Jämför pris och köp försäkring – direkt på nätet

Med några enkla frågor tar vi snabbt reda på det vi behöver veta för att ge kunden ett prisförslag på en ny försäkring. Som hästägare kan du jämföra Dunstans erbjudande med den försäkring du redan har och välja att byta, direkt på hemsidan. Ett tillvägagångssätt som kunderna uppskattar – faktum är att 30 % av alla Dunstans hästförsäkringar säljs via webben.

Flera aktiva kontaktytor

Känner du som kund att du vill läsa mer innan du bestämmer dig hittar du fördjupande information kring varje försäkring bara ett par klick bort. Och vill du prata med en rådgivare har vi sett till att erbjuda flera olika kontaktytor – du kan chatta, maila eller ringa, men också få svar på generella frågor direkt i Facebook-flödet.

Veterinärvård online och utbildande webinar

Som hästägare värdesätter man snabb hjälp om olyckan skulle vara framme. Via Dunstans digitala klinik (i samarbete med FirstVet) kan du som hästägare träffa en veterinär online och få videorådgivning vid symtom, skador och sjukdomar. Och för att göra hästgårdslivet ännu tryggare för både människor och djur erbjuder Dunstan online-utbildningar och webinar inom aktuella ämnen.

Sveriges bästa hästförsäkring enligt 2 jämförelsesajter

Kommunikation som andas hästgårdsliv

Dunstan är skapat av häst- och gårdsmänniskor – en unik fördel som vi på olika sätt lyfter fram i vår kommunikation. Vi befinner oss alltid där målgruppen trivs som bäst: i stallet, på gården, i hagarna och i paddocken. När det gäller kommunikationskonceptet har Convertor varit delaktiga i varje moment – allt från namngivning och logotypdesign till tonalitet, typsnittsval, bildspråk och färgpalett.