Sign in with Linked In

Vem är du?

Eller...

Välkommen

Vad intresserar dig?

 • Koncept & design
 • Teknik & analys
 • LIA/praktik

Vi letar alltid efter nya talanger

Även om vi inte har något ledigt jobb som passar dig just nu vill vi gärna hålla kontakt inför framtiden. Berätta vilka områden som intresserar dig och fyll i vårt frågeformulär så hör vi av oss när det dyker upp en tjänst som matchar din profil.


  Stick ut i mängden

  Använd 140 tecken och berätta vem du är,
  vad du kan och vad du vill.

  Linda Hallgren

  Projektledare

  Tack!

  Nu vet vi lite mer om dig, och vi hoppas att vi får tillfälle
  att lära känna dig ännu bättre i framtiden.

  Väx med oss

  Ledig tjänst

  Lediga tjänster

  Just nu har vi inga lediga tjänster.
  Men du kan gärna skapa kontakt med oss

  LIA / Praktik

  På Convertor är målsättningen att skapa Sveriges mest innovativa och kompetenta arbetsplats. Vi söker alltid efter nästa talang som vill vara med på vår resa. Pluggar du inom digital marknadsföring, front end utveckling eller analys så tveka inte att höra av dig till oss.

  Vi erbjuder en praktikplats inom koncept/design och en inom teknik/analys. Vill du göra din praktik hos oss? Skapa kontakt med oss via knappen nedan så återkommer vi till dig med mer information.

  Läs gärna mer om vad våra nuvarande praktikanter tycker om sin praktik hos oss.

  Våra medarbetare har ordet

  ”Convertor är positivitet och lagkänsla för mig. Det är som en familj där alla hjälps åt och tar hand om varandra. De är lösningsorienterade och villiga att lyckas tillsammans. Som praktikant är det otroligt kul att få ta del av en sådan arbetsplats och bransch.”

  Agnes Moëll
  Praktikant

  ”Som ny i branschen är jag extra glad för att ha fått kicka igång min karriär på Convertor. Jag får dagligen utvecklas och förbättra mina digitala färdigheter. Och, kanske det viktigaste av allt, det är alltid kul att gå till jobbet tack vare härliga kollegor. Tillsammans bildar vi ett bra team som klarar av det allra mesta!”

  Malin Wickström
  Digital marknadsförare
  Trafik & Innehåll

  ”Som copywriter med många års byråerfarenhet är det spännande att få utforska kundernas digitala möjligheter tillsammans med Convertor. Det här är en kul arbetsplats som förenar höga ambitioner med en varm och härlig stämning.”

  Cecilia Eklund
  Copy & Strateg kommunikation

  ”Det här är arbetsplatsen för dig som drivs av nyfikenhet och personlig utveckling och som triggas av att hitta nya lösningar på nya problem. Tack vare en dynamisk miljö runt omkring oss och sist men inte minst glada och kunniga kollegor är varje arbetsdag fylld med positiv energi.”

  Mikael Nilsson
  Digital marknadsförare
  Teknik

  ”Det är kul att vara på en arbetsplats där jag uppmuntras att testa nya idéer och hitta kreativa lösningar på ibland svåra problem. Jag arbetar i ett grymt team där vi hjälps åt när någon har kört fast. Att vi också firar framgångar med Champagne gör inte saken sämre!”

  Lisa Mortensen
  Digital marknadsförare
  Koncept & design

  ”Jag tycker Convertor är en supertrevlig arbetsplats att gå till. Uppgifterna är utmanande och ofta varierande.
  Det är en skön stämning på kontoret med högt i tak. Convertor är en trygg arbetsgivare som har ens rygg och ger en verktygen för att utvecklas.”

  Sebastian Lindell
  Digital marknadsförare
  Teknik & Analys

  ”Det roligaste med mitt jobb är att jag ständigt utmanas till att lära mig nya saker. Som nyexaminerad i branschen har jag känt mig trygg i teamet sedan dag ett. Vi jobbar nära varandra och ser till att stötta upp när det behövs. Och sen har vi faktiskt ganska kul också!”

  Amanda Persson
  Digital marknadsförare
  Trafik & Innehåll

  Med mitt ordningssinne så styr jag upp dag för dag, vecka för vecka hos Convertor och ser till att alla vet vad som behövs göras och när. Vi är ett riktigt tajt team där alla tar ansvar för sitt och då är det enkelt att vara projektledaren i mitten. Det är nog det lagspelet som jag uppskattar mest med mitt jobb.

  Linda Hallgren
  Projektledare