Väx med oss

Ledig tjänst

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.
Men du kan gärna skapa kontakt med oss

LIA / Praktik

På Convertor är målsättningen att skapa Sveriges mest innovativa och kompetenta arbetsplats. Vi söker alltid efter nästa talang som vill vara med på vår resa. Pluggar du inom digital marknadsföring, front end utveckling eller analys så tveka inte att höra av dig till oss.

Vi erbjuder en praktikplats inom koncept/design och en inom teknik/analys. Vill du göra din praktik hos oss? Skapa kontakt med oss via knappen nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Våra medarbetare har ordet

“Min praktiktid som frontend-utvecklare hos Convertor är en berikande erfarenhet. Jag tillämpar tekniska kunskaper i riktiga projekt, stödd av ett passionerat team. Lockad av företagets strävan efter användarvänlighet och innovation, möter jag dagliga utmaningar som främjar min professionella och personliga utveckling, fördjupar min förståelse för frontend-utveckling och stärker mina ambitioner.”

Eleonora Nocentini
Praktikant
Front End Utvecklare

“Jag sökte mig till Convertor därför att jag drogs till tanken att jobba självständigt och med många olika kunder, samtidigt som man ingår en tight grupp med bra kommunikation. Detta arbetssätt passar mig perfekt och med tanke på att jag ville befinna mig på en arbetsplats med hög kompetens under min LIA-period, som kan erbjuda mig just det, kan jag säga att jag har hamnat helt rätt!”

Melissa Bratt
Praktikant
Unified Commerce

“Det bästa med mitt jobb är att jag dagligen får utvecklas och utmana min kreativitet. Vi är ett sammansvetsat gäng som siktar högt och brinner för att leverera kvalité tillsammans. Hos oss på Convertor är det aldrig en tråkig stund!”

Daniel Bakran
Digital marknadsförare
Trafik & Design

“Det är kul att vara på en arbetsplats där jag uppmuntras att testa nya idéer och hitta kreativa lösningar på ibland svåra problem. Jag arbetar i ett grymt team där vi hjälps åt när någon har kört fast. Att vi också firar framgångar med Champagne gör inte saken sämre!”

Lisa Mortensen
Digital marknadsförare
Byråchef

Med mitt ordningssinne så styr jag upp dag för dag, vecka för vecka hos Convertor och ser till att alla vet vad som behövs göras och när. Vi är ett riktigt tajt team där alla tar ansvar för sitt och då är det enkelt att vara projektledaren i mitten. Det är nog det lagspelet som jag uppskattar mest med mitt jobb.

Linda Hallgren
Projektledare

“Det roligaste med mitt jobb är att jag ständigt utmanas till att lära mig nya saker och förstå olika typer av affärer. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra och ser till att stötta upp när det behövs. Och sen har vi faktiskt ganska kul också!”

Amanda Persson
Digital marknadsförare
Koncept & design

“Att vara praktikant på Convertor är både lärorikt och roligt. Jag har fått arbeta med olika kunder och uppgifter inom UX-design, marknadsföring och copywriting. En viktig lärdom här är förmågan att hantera olika projekt och kunder, något som inte lärs ut i skolan. Convertor ger mig förtroende och eget ansvar, vilket passar mig perfekt.”

Mimmi Fielding
Digital marknadsförare
Design & innehåll

“Jag tycker Convertor är en supertrevlig arbetsplats att gå till. Uppgifterna är utmanande och ofta varierande.
Det är en skön stämning på kontoret med högt i tak. Convertor är en trygg arbetsgivare som har ens rygg och ger en verktygen för att utvecklas.”

Sebastian Lindell
Digital marknadsförare
Teknik & Analys

“Som copywriter med många års byråerfarenhet är det spännande att få utforska kundernas digitala möjligheter tillsammans med Convertor. Det här är en kul arbetsplats som förenar höga ambitioner med en varm och härlig stämning.”

Cecilia Eklund
Copy & Strateg kommunikation