Väx med oss

Ledig tjänst

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.
Men du kan gärna skapa kontakt med oss

LIA / Praktik

På Convertor är målsättningen att skapa Sveriges mest innovativa och kompetenta arbetsplats. Vi söker alltid efter nästa talang som vill vara med på vår resa. Pluggar du inom digital marknadsföring, front end utveckling eller analys så tveka inte att höra av dig till oss.

Vi erbjuder en praktikplats inom koncept/design och en inom teknik/analys. Vill du göra din praktik hos oss? Skapa kontakt med oss via knappen nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Våra medarbetare har ordet

“Det bästa med mitt jobb är att jag dagligen får utvecklas och utmana min kreativitet. Vi är ett sammansvetsat gäng som siktar högt och brinner för att leverera kvalité tillsammans. Hos oss på Convertor är det aldrig en tråkig stund!”

Daniel Bakran
Digital marknadsförare
Trafik & Design

“Convertor känns verkligen som ett lag.
Vi jobbar tillsammans och alla hjälps åt och på så vis når vi resultat. Dagliga utmaningar, problemlösning och ett högt tempo ger också en accelererad personlig utveckling.”

Joel Thedéen
Teknisk projektledare

“Det är kul att vara på en arbetsplats där jag uppmuntras att testa nya idéer och hitta kreativa lösningar på ibland svåra problem. Jag arbetar i ett grymt team där vi hjälps åt när någon har kört fast. Att vi också firar framgångar med Champagne gör inte saken sämre!”

Lisa Mortensen
Digital marknadsförare
Koncept & design

”Jag sökte mig till Convertor för att jag ville känna på byrålivet! Min praktik är kreativ, utmanande och jag får jobba med ett grymt team som jag både kan skratta med och ta lärdom av varje dag!”

Michelle Klein
Praktikant
Koncept & Innehåll

“Jag tycker Convertor är en supertrevlig arbetsplats att gå till. Uppgifterna är utmanande och ofta varierande.
Det är en skön stämning på kontoret med högt i tak. Convertor är en trygg arbetsgivare som har ens rygg och ger en verktygen för att utvecklas.”

Sebastian Lindell
Digital marknadsförare
Teknik & Analys

“Jag valde att göra min praktik på Convertor för att det ger mig möjligheten att jobba med kundnära praktiska uppgifter där jag utvecklar min kompetens, samtidigt som jag jobbar tillsammans med ett fantastiskt arbetslag. Byrålivet är färgstarkt, händelserikt och aldrig tråkigt”

Wilma Frennfelt
Praktikant
Teknik & analys

“Jag trivs väldigt bra på Convertor. Jag arbetar med riktigt kompetenta och härliga kollegor, där vi drar nytta av varandras kunskap för att ständigt utvecklas och bli ännu vassare. En arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet, personlig utveckling, att utmanas och att våga ha kul på jobbet.”

Felix Adlén
Digital marknadsförare
Koncept & Design

“Som copywriter med många års byråerfarenhet är det spännande att få utforska kundernas digitala möjligheter tillsammans med Convertor. Det här är en kul arbetsplats som förenar höga ambitioner med en varm och härlig stämning.”

Cecilia Eklund
Copy & Strateg kommunikation

“Det roligaste med mitt jobb är att jag ständigt utmanas till att lära mig nya saker. Som nyexaminerad i branschen har jag känt mig trygg i teamet sedan dag ett. Vi jobbar nära varandra och ser till att stötta upp när det behövs. Och sen har vi faktiskt ganska kul också!”

Amanda Persson
Digital marknadsförare
Trafik & Innehåll

Med mitt ordningssinne så styr jag upp dag för dag, vecka för vecka hos Convertor och ser till att alla vet vad som behövs göras och när. Vi är ett riktigt tajt team där alla tar ansvar för sitt och då är det enkelt att vara projektledaren i mitten. Det är nog det lagspelet som jag uppskattar mest med mitt jobb.

Linda Hallgren
Projektledare

“Convertor är arbetsplatsen för dig som drivs av nyfikenhet, personlig utveckling och som triggas av att hitta nya lösningar på nya problem. Tack vare en dynamisk miljö runt omkring oss och sist men inte minst glada och kunniga kollegor är varje arbetsdag fylld med positiv energi.”

Mikael Nilsson
Digital marknadsförare
Teknik & Utveckling