Lyft ert digitala varumärke

Convertor skapar modern webbdesign med fokus på användarvänlighet och vass kommunikation.

 

Kom igång nu!

Läs mer

Webbplatsen är er bas på webben. Här styr ni fritt över hur ni vill kommunicera ert budskap och bör självklart förvalta den möjligheten på bästa vis. Anlita oss för webblösningar med fokus på god UX,  konverteringsoptimering och såväl modern som kommunikativ design.

Tidlös design – inte på webben

Det som ansågs vara av god kvalitet 2010 håller sannolikt inte måttet idag. Den digitala utvecklingen sker i en rasande hastighet vilket innebär att ni kontinuerligt måste se över och vidareutveckla er befintliga lösning. Oavsett om ni endast behöver en mindre uppdatering av innehåll och struktur eller önskar en helt ny hemsida kan ni vända er till oss för hjälp.

Komplett lösning

Webbplatsen är er främsta ägda kanal. Därför är det så viktigt att den förmedlar rätt budskap till rätt målgrupp. När vi bygger en hemsida utgår vi från en tydlig idé om vad som ska kommuniceras och vilka personer vi talar till. Med detta som grund bygger vi upp en informationsstruktur som gör det enkelt för besökaren att navigera över sidan. Sammantaget inkluderas alltid följande, med möjlighet till modifikation:

  • Snygg design – vi utgår från er grafiska profil och skapar en modern och tilltalande layout.
  • Konverteringsoptimering – enkelt för besökare att ta steget till betalande kunder.
  • Grundläggande sökmotoroptimering – tekniskt optimerad för indexering hos sökmotorer som Google.
  • Logisk och lättnavigerad informationsstruktur – tydlig meny- och/eller blockstruktur för enkel navigering.
  • Landningssidor – optimala landningssidor dit ni bland annat kan driva trafik från diverse annonser, sociala medier och sökmotorer.
  • Bloggfunktion

Text till hemsida

Behöver ni ny text erbjuder vi även det. Kostnaden varierar beroende på era behov, men för enklare hemsidetexter har vi ett standardpris om 3.20 kronor per ord.

WordPress – maximal flexibilitet

Vi bygger majoriteten av våra kunders webbplatser i WordPress, världens mest använda CMS (Content Management System). Detta gynnar er av flera olika skäl:

  • Ni uppdaterar enkelt information (bilder, text, blogginlägg, etc.) på egen hand.
  • De flesta byråer behärskar systemet. Ni är därmed inte låsta till en aktör.
  • Det finns en mängd smidiga plugins att koppla på för utökad funktionalitet.

Om det gäller en webblösning av mycket stor omfattning kan det emellertid bli aktuellt att implementera ett annat CMS, då WordPress främst lämpar sig för små- till medelstora företag.

Ring oss för konsultation

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi tar en titt på er nuvarande digitala lösning och gör en bedömning över vad som bör göras för bästa resultat.

Wordpress Webbdesign Convertor Malmo