Convertor blir del av Studios innovationssatsning

Den Malmöbaserade digitala transformationsbyrån Convertor växer och blir en del av Studios satsning på innovation och hållbarhet.

Malmöbyrån, som hjälper företag med digital transformation av affärsmodeller och marknadsföring, har växt ur sina lokaler i Citadellsstaden och väljer Studio som ny plattform.
– Behovet av digitalisering ute hos företagen är stort. Convertor växer och har blivit en mer strategisk
byrå som tar sig an en större del av kundens utmaning. I samband med den satsningen sökte vi större och bättre positionerade lokaler, säger Daniel Lazic, vd på Convertor.
Fastighetsbolaget Kungsleden tog i maj över ägandet och förvaltandet av Studio. Sedan dess har man satsat på att bli en tongivande aktör i näringslivet och att göra huset till en hub för innovation och nätverkande.
– Vi är väldigt glada att Convertor valt att flytta till Studio. Vi vill möjliggöra interaktion mellan företag, branscher och individer. Som fullservicepartner inom digital transformation och marknadsföring kommer de att bidra till och stärka Studio som mötesplats, säger Ulrica Sjöswärd, fastighetschef Göteborg/Malmö Kungsleden.
Ett fyrtiotal företag sitter redan i huset intill Malmö Universitet på Hjälmarekajen.
– Där finns en bra mix av företag. Vi vill ha kreativitet, aktivitet och innovationskraft 24 timmar om dygnet, avslutar Sjöswärd.
– Och så har vi närheten till all kunskap och nytänkande i universitetet. Det rimmar med våra framtidsplaner, fyller Daniel Lazic i.

Fler insikter