Göran Adlén

5 oktober genomförde vi vår femte träff med GROW som hölls på plats i Studios lokaler. Dagens föreläsare var Göran Adlén som pratade om framtidsspaningar med konkreta tips på hur vi behöver tänka och agera i en omvärld som är i förändring. Göran Adlén är en av Sveriges främsta framtidsanalytiker och är en efterfrågad föreläsare inom trendspaning.

”Hela världen har drabbats av mjölksyra”

I Görans föreläsning fick vi ta del av varför man ska gasa och inte bromsa när det är uppförsbacke, vikten av att bryta vanor och styrkan i att våga testa. Han lyfte även fram möjligheter och hoppfullhet, blandat med realism över hur världsläget har varit och hur det ser ut idag. För framtiden är oviss, speciellt i en tid som är präglad av elkriser, höjda räntor, lågkonjunktur och sviter av pandemin.

”Lär dig älska förändringen som sker nu”

Många härliga insikter tar vi med oss från Görans föreläsning som att ta vara på tiden och säga ja till framtiden, för det är nu chansen finns. För när många bromsar och håller igen finns det möjligheter att kliva fram. Det är dags att agera, accelerera och investera för att sticka ifrån konkurrenterna, och då blir kommunikation nyckeln. För det är trots allt människor som möter människor i slutändan.

Vill du läsa mer om hur vi jobbar med kommunikation? Ta en titt på våra kundcase och ta del av hur vi optimerar samspelet mellan kund och resultat.

 

Görans föreläsning finns att ta del av i sin helhet för medlemmar i GROW.

Mer om GROW

 

Fler insikter