Vi vill utmana morgondagens stjärnor

Spelplanen förändras och vi lever i en bransch som dagligen utmanas och utvecklas. Har du till exempel tänkt på hur enormt mycket världen hinner förändras under dina studieår? Ser dina digitala vanor likadana ut nu som när nu började studera? När branschen utmanas av denna förändring krävs det ständigt uppdaterad kunskap och kompetens.

Därför startar vi nu BLOOM, plattformen som ger dig insikt och praktisk förståelse för arbete på en digital byrå.

Vi har uppmärksammat att det finns ett gap mellan utbildning och yrkesliv och är medvetna om att det inte alltid är så enkelt att omvandla teorier till verkligt arbete. Vet du hur du använder dina kunskaper efter utbildningen och om du är redo att leverera på en arbetsplats? Frågorna är många och vi vill besvara dem.

– Vad har en arbetsgivare för förväntningar på en nyexaminerad webbanalytiker?
– Vilka krav ställer kunden på byrån?
– På vilket sätt jobbar man och med vilka verktyg?

 

Hur fungerar Bloom?

Vi öppnar våra dörrar på kontoret i Malmö för att fysiskt välkomna BLOOMS medlemmar en gång i månaden. Vid läsårets första tillfälle får ni möta hela gänget på Convertor så att vi kan berätta mer om vilka vi är och vad vi gör. Följande tillfällen har varierande ämnen som tillhör vår värld. Då får ni möjlighet att lyssna på en medarbetare från olika områden som berättar mer djupgående om sitt dagliga arbete och besvarar frågor.

– Genom att pitcha dig själv ansöker du om ett medlemskap.

 

BLOOM är för dig som studerar eller nyligen studerat:

 

  • Marknads­föring
  • UX
  • Webbanalys
  • E-handel
  • Front end
  • Konverterings­optimering
  • Kommunikation
  • SEO

Ansök till BLOOM

Varför gör vi på Convertor det här?

Vi tror på unga talanger och vill se människor växa och utvecklas. I BLOOM kombineras kunskap med erfarenheter, praktisk förståelse för de senaste trenderna, samt nätverkande.

Convertor är en byrå som alltid vill leverera det allra senaste, därför behöver vi utmana oss genom att alltid omfamna förändring och nya insikter. Det görs dels i GROW, med inspirerande föreläsare och befintliga kunder, men numera dessutom i BLOOM. Vi har alltid med glädje tagit emot praktikanter, då vi tror på det utbyte av kunskap och kompetens som sker när studenter ger oss den senaste kunskapen från sin utbildning, samtidigt som vi kan bidra med praktisk erfarenhet, när kunskaper får prövas i verkligheten.

 

”Genom BLOOM tror vi att vi kan vara med och bidra som en vägledare in i arbetslivet och ser fram emot att få möta nyfikna, duktiga och drivna människor.”

 

Linda Hallgren
Projektledare Convertor

 

 

 

Fler insikter