GROW

GROW är ett nätverk som ger dig som företagsledare och marknadschef stöd och konstruktiv input kring företagets digitala förändringsprocess. En plattform där du kan byta erfarenheter, tankar och idéer med likasinnade och stärka er organisation i tider av förändring.

Utveckling är en ständigt pågående resa. GROW hjälper dig att ta nästa steg.

Som medlem i GROW får du

 • 4 föreläsningar/år med digitaliseringsexperter och andra inspirerande talare
 • Nätverk med företagsledare i företag som genomgår en digital transformation
 • Möjlighet att delta i Öppet hus ett antal gånger per år
 • Tillgång till vårt nätverk av talanger inom digital marknadsföring
 • Trendspaningar av Daniel Lazic, VD & digital strateg

Anmäl intresse

GROW: Nästa gång

Grow talare

1 SEPTEMBER2021


Talare

Niklas Laninge

Varumärken och produkter fiskar alla efter vår uppmärksamhet. Ett sätt att få uppmärksamhet kallar vi en nudge. Att påverka målgrupper med beteendevetenskapliga verktyg. Förändra människors beteende genom att arrangera en valsituation. En förfrågan som är enkel att utföra och samtidigt utan konsekvens att undvika.

Niklas Laninge var först ut i Sverige med att arbeta med nudging och under hans föreläsningen kommer vi söka svaren på frågor som ”varför gör inte kunderna som vi vill?”, ”hur får vi människor att agera?” eller varför gör folk inte som de säger att de ska göra”? När vi förstår vad som driver människors beteenden och varför människor gör som de gör så kan vi påverka sättet de interagerar med oss.

Information

Information om plats och var du köper biljetter kommer snart.

Om GROW

Hur skapar man nya intäktsströmmar? Vad krävs för att inte bli omsprungen av konkurrenterna och hur applicerar man nya trender och ny teknik på bästa sätt?
I nätverket GROW får du möjlighet att diskutera aktuella frågor kring digital utveckling och modern marknadsföring med företagsledare och marknadschefer som står inför liknande utmaningar som du själv.

Vid fyra tillfällen under året blir du och någon av dina kollegor inbjudna till intressanta föreläsningar med tongivande digitaliseringsexperter, framtidsvisionärer och andra inspirerande talare. Du kommer även att få aktuella trendspaningar av Convertors VD och strateg, Daniel Lazic, tankar, nyheter och insikter som är relevanta för dig och ditt företag.

En gång i kvartalet öppnar Convertor upp kontorsdörrarna och bjuder in dig och dina kollegor till Öppet hus. Kom hit och jobba hos oss, bolla idéer och tankar, kom med frågor och funderingar. Prestigelöst, enkelt och fantastiskt roligt. Våra medarbetare står till tjänst hela dagen och bjuder på kunskap, råd och innovativa tankar.

  Intresseanmälan till GROW

  Medlemskap & pris

  Medlemskap i GROW är kostnadsfritt för kunder som har ett löpande avtal med Convertor.
  Vill du delta i programmet är du hjärtligt välkommen att köpa ett årsmedlemskap för 10 000 SEK exkl. Moms.