1 SEPTEMBER 2021

I nätverket GROW får du möjlighet att diskutera aktuella frågor kring digital utveckling och modern marknadsföring med likasinnade företagsledare och marknadschefer.

Vid fyra tillfällen per år blir du och ett par kollegor inbjudna till intressanta föreläsningar med tongivande digitaliseringsexperter, inspirerande framtidsvisionärer. Du får aktuella trendspaningar av Convertors VD och strateg, Daniel Lazic, tankar, nyheter och relevanta insikter för dig och ditt företag. En gång i kvartalet bjuder Convertor in dig och dina kollegor till Öppet hus. Kom hit och jobba hos oss, bolla idéer, kom med frågor och funderingar.

Pris

1 års medlemskap: 10 000 SEK exkl. moms. OBS! Medlemskap i GROW är kostnadsfritt för kunder som har ett löpande avtal med Convertor.

  Intresseanmälan till GROW

  Utveckling är en ständigt pågående resa.
  GROW hjälper dig att ta nästa steg.

  TALARE

  Niklas Laninge – Digitalisera mänskligt beteende

  GROW och Convertor presenterar Niklas Laninge som nästa talare. Vi får genom Niklas fördjupa oss i ämnet beteendedesign och hur vi med hjälp av nudging kan påverka kunders beteende genom att ”knuffa” dem i rätt riktning.

  Föreläsningen utgår ifrån att vi behöver förstå vad som driver människors beteenden och varför människor gör som de gör. När vi förstår så kan vi hjälpa våra kunder att skapa smarta digitala lösningar som underlättar och stöttar mänskliga behov.

  Niklas Laninge är psykolog och expert på beteendedesign. Han har startat och drivit en rad företag som på olika sätt använt teknik för att hjälpa människor att förändra beteenden. Han var den första i Sverige som började arbeta med metoden ”nudging”, vars skapare Richard Thaler vann Nobelpriset i ekonomi 2017.

  *De 25 första som bokar sig får även Niklas Laninges bok ”Digitala beteenden” på köpet.

  INFORMATION

  Grow – På plats 995:-
  Plats: Studio, Malmö
  Datum: 1 september 2021
  Tid: 10.00 – 12.00

  Lunch ingår efter föreläsningen.

  Grow – Digitalt 295:-
  Väljer du biljetten Digital föreläsning skickar vi dig en länk till eventet som du har möjlighet att se från din mobil eller dator. Lunch ingår inte i denna biljett och frågestunden efteråt kommer ej sändas digitalt.

  Har du frågor kring biljetter eller föreläsningen går det bra att maila till info@convertor.se

  Skaffa biljetter

  Bli medlem i GROW

  GROW är nätverket där vi knäcker koden kring framgångsrik digitalisering. Här får du som företagsledare och marknadschef stöd och konstruktiv input kring företagets digitala förändringsprocess.

  Som medlem i GROW får du:

  • 4 föreläsningar/år med digitaliseringsexperter och andra inspirerande talare
  • Nätverk med företagsledare i företag som genomgår en digital transformation
  • Möjlighet att delta i Öppet hus* ett antal gånger per år
  • Tillgång till vårt nätverk av talanger inom digital marknadsföring
  • Trendspaningar av Daniel Lazic, VD och digital strateg

  *Under Öppet hus är du välkommen att bolla idéer och tankar med våra kunniga och kreativa medarbetare. Vi bjuder på kunskap, goda råd och fantastiskt gott kaffe.