26 JANUARI 2022

I nätverket GROW får du möjlighet att diskutera aktuella frågor kring digital utveckling och modern marknadsföring med likasinnade företagsledare och marknadschefer.

Vid fyra tillfällen per år blir du och ett par kollegor inbjudna till intressanta föreläsningar med tongivande digitaliseringsexperter, inspirerande framtidsvisionärer. Du får aktuella trendspaningar av Convertors VD och strateg, Daniel Lazic, tankar, nyheter och relevanta insikter för dig och ditt företag. En gång i kvartalet bjuder Convertor in dig och dina kollegor till Öppet hus. Kom hit och jobba hos oss, bolla idéer, kom med frågor och funderingar.

Pris

1 års medlemskap: 10 000 SEK exkl. moms. OBS! Medlemskap i GROW är kostnadsfritt för kunder som har ett löpande avtal med Convertor.

  Intresseanmälan till GROW

  Utveckling är en ständigt pågående resa.
  GROW hjälper dig att ta nästa steg.

  TALARE

  Arvid Axland

  Skapa meningsfulla kundupplevelser

  GROW och Convertor presenterar Arvid Axland som nästa talare. Han är en av de mest uppskattade föreläsarna inom kundupplevelser och kommunikation. Vi får genom Arvid fördjupa oss i ämnet meningsfulla upplevelser och hur vi kan skapa värde för kunder och medarbetare utifrån mer än en bra produkt.

  Föreläsningen utgår ifrån att vi behöver göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet att skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Det är det som gör företag långsiktigt lönsamma.

  Arvid Axland är involverad i mängder av samarbeten som inspiratör, trendspanare, rådgivare och workshopledare. Alltifrån internationella konferenser till små avdelningsmöten. Han vill med sina workshops och föreläsningar inspirera till stordåd och coacha fram innovativa idéer för att skapa kundvärde.

  Biljetter

  Grow – På plats 995:-  
  Plats: Studio, Malmö
  Datum: 26 januari 2022
  Tid: 10.00 – 12.00
  Lunch ingår efter föreläsningen.

  Grow – Digitalt 295:-  
  Väljer du biljetten Digitalt skickar vi dig en länk till eventet som du har möjlighet att se från din mobil eller dator. Lunch ingår inte i denna biljett och frågestunden efteråt kommer ej sändas digitalt.

  Har du frågor kring biljetter eller föreläsningen går det bra att maila till info@convertor.se

  Skaffa biljetter

  Bli medlem i GROW

  GROW är nätverket där vi knäcker koden kring framgångsrik digitalisering. Här får du som företagsledare och marknadschef stöd och konstruktiv input kring företagets digitala förändringsprocess.

  Som medlem i GROW får du:

  • 4 föreläsningar/år med digitaliseringsexperter och andra inspirerande talare
  • Nätverk med företagsledare i företag som genomgår en digital transformation
  • Möjlighet att delta i Öppet hus* ett antal gånger per år
  • Tillgång till vårt nätverk av talanger inom digital marknadsföring
  • Trendspaningar av Daniel Lazic, VD och digital strateg

  *Under Öppet hus är du välkommen att bolla idéer och tankar med våra kunniga och kreativa medarbetare. Vi bjuder på kunskap, goda råd och fantastiskt gott kaffe.