Grow

GROW

GROW är ett nätverk som ger dig som företagsledare och marknadschef stöd och konstruktiv input kring företagets digitala förändringsprocess. En plattform där du kan byta erfarenheter, tankar och idéer med likasinnade och stärka er organisation i tider av förändring.

Utveckling är en ständigt pågående resa. GROW hjälper dig att ta nästa steg.

Som medlem i GROW får du

  • 4 föreläsningar/år med digitaliseringsexperter och andra inspirerande talare
  • Nätverk med företagsledare i företag som genomgår en digital transformation
  • Insikter från Daniel Lazic, Convertors VD, varje månad
  • Möjlighet att delta i Öppet hus 1 gång/månad
  • Tillgång till vårt nätverk av talanger inom digital marknadsföring

Anmäl intresse

GROW: Nästa gång

Grow talare

24 sept 2020


Talare

KRISTIN HEINONEN

Kristins föreläsning tar avstamp i människor och beteende. Konsumenter idag flyttar fram sina positioner och förändrar sina köpbeteenden mycket tack vare digitaliseringen. Det räcker inte längre att konkurrera med en produkt. Som företag måste du erbjuda en hel köpupplevelse där allt spelar en viktig roll för vilken relation du lyckas bygga med din kund.

Att acceptera att det är kundens spelplan vi rör oss på och anpassa sin affär till det är kritiskt för att bli framgångsrik i vår allt mer digitaliserade värld.

Information

24 sept 2020
kl. 10:00

Nordenskiöldsgatan 24 (STUDIO)
211 19 MALMÖ

Pris: 995:-

Köp biljett

Om GROW

Hur skapar man nya intäktsströmmar? Vad krävs för att inte bli omsprungen av konkurrenterna och hur applicerar man nya trender och ny teknik på bästa sätt?
I nätverket GROW får du möjlighet att diskutera aktuella frågor kring digital utveckling och modern marknadsföring med företagsledare och marknadschefer som står inför liknande utmaningar som du själv.

Vid fyra tillfällen under året blir du och någon av dina kollegor inbjudna till intressanta föreläsningar med tongivande digitaliseringsexperter, framtidsvisionärer och andra inspirerande talare. Du kommer även att få aktuella trendspaningar av Convertors VD och strateg, Daniel Lazic, tankar, nyheter och insikter som är relevanta för dig och ditt företag.

En gång i kvartalet öppnar Convertor upp kontorsdörrarna och bjuder in dig och dina kollegor till Öppet hus. Kom hit och jobba hos oss, bolla idéer och tankar, kom med frågor och funderingar. Prestigelöst, enkelt och fantastiskt roligt. Våra medarbetare står till tjänst hela dagen och bjuder på kunskap, råd och innovativa tankar.

Intresseanmälan till GROW

Medlemskap & pris

Medlemskap i GROW är kostnadsfritt för kunder som har ett löpande avtal med Convertor.
Vill du delta i programmet är du hjärtligt välkommen att köpa ett årsmedlemskap för 10 000 SEK exkl. Moms.