Grow

GROW

GROW är ett nätverk som ger dig som företagsledare och marknadschef stöd och konstruktiv input kring företagets digitala förändringsprocess. En plattform där du kan byta erfarenheter, tankar och idéer med likasinnade och stärka er organisation i tider av förändring.

Utveckling är en ständigt pågående resa. GROW hjälper dig att ta nästa steg.

Som medlem i GROW får du

 • 4 föreläsningar/år med digitaliseringsexperter och andra inspirerande talare
 • Nätverk med företagsledare i företag som genomgår en digital transformation
 • Möjlighet att delta i Öppet hus ett antal gånger per år
 • Tillgång till vårt nätverk av talanger inom digital marknadsföring
 • Trendspaningar av Daniel Lazic, VD & digital strateg

Anmäl intresse

GROW: Nästa gång

Grow talare

September 2021


Talare

KOMMER SNART

September 2021
kl.

Om GROW

Hur skapar man nya intäktsströmmar? Vad krävs för att inte bli omsprungen av konkurrenterna och hur applicerar man nya trender och ny teknik på bästa sätt?
I nätverket GROW får du möjlighet att diskutera aktuella frågor kring digital utveckling och modern marknadsföring med företagsledare och marknadschefer som står inför liknande utmaningar som du själv.

Vid fyra tillfällen under året blir du och någon av dina kollegor inbjudna till intressanta föreläsningar med tongivande digitaliseringsexperter, framtidsvisionärer och andra inspirerande talare. Du kommer även att få aktuella trendspaningar av Convertors VD och strateg, Daniel Lazic, tankar, nyheter och insikter som är relevanta för dig och ditt företag.

En gång i kvartalet öppnar Convertor upp kontorsdörrarna och bjuder in dig och dina kollegor till Öppet hus. Kom hit och jobba hos oss, bolla idéer och tankar, kom med frågor och funderingar. Prestigelöst, enkelt och fantastiskt roligt. Våra medarbetare står till tjänst hela dagen och bjuder på kunskap, råd och innovativa tankar.

  Intresseanmälan till GROW

  Medlemskap & pris

  Medlemskap i GROW är kostnadsfritt för kunder som har ett löpande avtal med Convertor.
  Vill du delta i programmet är du hjärtligt välkommen att köpa ett årsmedlemskap för 10 000 SEK exkl. Moms.