1 SEPTEMBER 2021

I nätverket GROW får du möjlighet att diskutera aktuella frågor kring digital utveckling och modern marknadsföring med likasinnade företagsledare och marknadschefer.

Vid fyra tillfällen per år blir du och ett par kollegor inbjudna till intressanta föreläsningar med tongivande digitaliseringsexperter, inspirerande framtidsvisionärer. Du får aktuella trendspaningar av Convertors VD och strateg, Daniel Lazic, tankar, nyheter och relevanta insikter för dig och ditt företag. En gång i kvartalet bjuder Convertor in dig och dina kollegor till Öppet hus. Kom hit och jobba hos oss, bolla idéer, kom med frågor och funderingar.

Medlemskap i GROW är kostnadsfritt för kunder med löpande avtal med Convertor. Vill du delta i programmet är du varmt välkommen att köpa ett årsmedlemskap för 10 000 SEK exkl. moms.

  Intresseanmälan till GROW

  TALARE

  Niklas Laninge – Digitalisera mänskligt beteende

  GROW och Convertor presenterar Niklas Laninge som nästa talare. Vi får genom Niklas fördjupa oss i ämnet beteendedesign och hur vi med hjälp av nudging kan påverka kunders beteende genom att ”knuffa” dem i rätt riktning.

  Föreläsningen utgår ifrån att vi behöver förstå vad som driver människors beteenden och varför människor gör som de gör. När vi förstår så kan vi hjälpa våra kunder att skapa smarta digitala lösningar som underlättar och stöttar mänskliga behov.

  Niklas Laninge är psykolog och expert på beteendedesign. Han har startat och drivit en rad företag som på olika sätt använt teknik för att hjälpa människor att förändra beteenden. Han var den första i Sverige som började arbeta med metoden ”nudging”, vars skapare Richard Thaler vann Nobelpriset i ekonomi 2017.

  INFORMATION

  EARLY BIRD -40% rabatt. Gäller fram till den 31 juli!
  (Priset justeras när du klickar på ”Skaffa biljetter”)

  Grow – På plats 597:- (ord. pris 995:-)
  Plats: Studio, Malmö
  Datum: 1 september 2021
  Tid: 10.00 – 12.00

  Lunch ingår efter föreläsningen.

  Grow – Digitalt 177:- (ord. pris 395:-)
  Väljer du biljetten Digital föreläsning skickar vi dig en länk till eventet som du har möjlighet att se från din mobil eller dator. Lunch ingår inte i denna biljett och frågestunden efteråt kommer ej sändas digitalt.

  Har du frågor kring biljetter eller föreläsningen går det bra att maila till info@convertor.se

  Vad är grow?

  GROW är ett nätverk som ger dig som företagsledare och marknadschef stöd och konstruktiv input kring företagets digitala förändringsprocess. En plattform där du kan byta erfarenheter, tankar och idéer med likasinnade och stärka er organisation i tider av förändring.

  Utveckling är en ständigt pågående resa. GROW hjälper dig att ta nästa steg.

  Som medlem i GROW får du

  • 4 föreläsningar/år med digitaliseringsexperter och andra inspirerande talare
  • Nätverk med företagsledare i företag som genomgår en digital transformation
  • Möjlighet att delta i Öppet hus ett antal gånger per år
  • Tillgång till vårt nätverk av talanger inom digital marknadsföring
  • Trendspaningar av Daniel Lazic, VD & digital strateg