Bli medlem i GROW

GROW är nätverket där vi knäcker koden kring framgångsrik digitalisering. Här får du som företagsledare och marknadschef stöd och konstruktiv input kring företagets digitala förändringsprocess.

Som medlem i GROW får du:

 • 4 föreläsningar/år med digitaliseringsexperter och andra inspirerande talare
 • Nätverk med företagsledare i företag som genomgår en digital transformation
 • Möjlighet att delta i Öppet hus* ett antal gånger per år
 • Tillgång till vårt nätverk av talanger inom digital marknadsföring
 • Trendspaningar av Daniel Lazic, VD och digital strateg

*Under Öppet hus är du välkommen att bolla idéer och tankar med våra kunniga och kreativa medarbetare. Vi bjuder på kunskap, goda råd och fantastiskt gott kaffe.

I nätverket GROW får du möjlighet att diskutera aktuella frågor kring digital utveckling och modern marknadsföring med likasinnade företagsledare och marknadschefer.

Vid fyra tillfällen per år blir du och ett par kollegor inbjudna till intressanta föreläsningar med tongivande digitaliseringsexperter, inspirerande framtidsvisionärer. Du får aktuella trendspaningar av Convertors VD och strateg, Daniel Lazic, tankar, nyheter och relevanta insikter för dig och ditt företag. En gång i kvartalet bjuder Convertor in dig och dina kollegor till Öppet hus. Kom hit och jobba hos oss, bolla idéer, kom med frågor och funderingar.

Pris

1 års medlemskap: 10 000 SEK exkl. moms. OBS! Medlemskap i GROW är kostnadsfritt för kunder som har ett löpande avtal med Convertor.

  Intresseanmälan till GROW

  Utveckling är en ständigt pågående resa.
  GROW hjälper dig att ta nästa steg.